ALTEA - Vakantieappartementen "El Puerto"

Avenida del Puerto, 14
03590 Altea - Alicante - Espa
ña

imgres-3 imgres-2 imgres

HUURVOORWAARDEN

Optie, reservering, betaling en waarborg.
U kunt, voordat u definitief reserveert, een optie van 1 week nemen. U heeft dan de mogelijkheid om bijvoorbeeld de vluchten te regelen. De optie is wel onder voorwaarde dat, als iemand anders in de “optie periode” het appartement wil huren, u nog 24 uur de gelegenheid heeft om over te gaan tot definitief reserveren of om de optie te laten verlopen.
Zodra u te kennen geeft dat u wenst te reserveren, ontstaat de huurovereenkomst (het nemen van een optie valt hier niet onder) en gaat u akkoord met deze huurvoorwaarden.
Wanneer U reserveert staat uw boeking vast. U ontvangt van ons een huurovereenkomst, die u ondertekend terug dient te sturen. Er wordt een voorschot gevraagd van 20% op de huurprijs, betaalbaar binnen de 10 dagen. Het saldo van de totale huursom dient 8 weken voor aankomstdatum te zijn betaald.
De waarborg bedraagt 100€ (150€ duplex) en wordt ten laatste binnen 21 dagen na uw vertrek teruggestort. Indien de huurperiode langer is dan 1 maand, wordt de waarborgsom verhoogd in verhouding tot de huurperiode. De elektriciteitskosten worden afgetrokken van uw waarborg, alsook eventuele schadekosten. Bij aankomst en vertrek worden de meterstanden opgenomen.

De prijzen.
U vindt de huurprijzen terug op de website. Deze zijn aangepast naargelang het tijdstip en de duur van de huurperiode.
Inbegrepen in de huurprijs: satelliet tv, wifi, water en gas alsook het gebruik van beddengoed. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Er zijn 2 paar lakens per bed.
Niet inbegrepen in de huurprijs: de eindschoonmaak en de elektriciteitskosten. Handdoeken pakketten kunnen gehuurd worden aan 7,5 euro per persoon. Dit pakket omvat 1 theedoek, 1 handdoek, 1 badhanddoek en 1 strandlaken.

Aankomst en Vertrek; minimumverblijf
Aankomst en vertrek zijn elke dag mogelijk.
De verhuurperiode tss. 1 november en 31 maart = minimum 3 weken en maximum 5 maanden.
De verhuurperiode tss. 1 april en 31 oktober = minimum 1 week en maximum 2 maanden.


Annulering
Bij annulering wordt het huurcontract eenzijdig geannuleerd.
Het voorschot wordt niet terugbetaald.
Voor huurperioden tot en met 1 maand:
De annuleringskosten = 50% van de huur bij annulering minder dan 1 maand voor aankomst.
Bij annulering minder dan 2 weken voor aankomst wordt 100% van de huur in rekening gebracht.
Voor huurperioden méér dan 1 maand:
De annuleringskosten = 50% van de huur bij annulering minder dan 2 maanden voor aankomst.
Bij annulering minder dan 1 maand voor aankomst wordt 100% van de huur in rekening gebracht.
Indien u eerder vertrekt dan de afgesproken vertrekdatum, vindt geen terugbetaling plaats.
WIJ ADVISEREN U TEN ALLEN TIJDE EEN ANNULERINGSVERZEKERING AF TE SLUITEN.


Schade aan het Appartement en inventaris.
In elk appartement is er een inventarislijst aanwezig. Bij verlies, ontvreemding, breuk of beschadiging van de goederen, zullen de herstelling- of nieuwkosten afgetrokken worden van uw waarborg, alsmede elke extra schoonmaakbeurt wanneer de eigendom werd verlaten in onredelijke staat. Indien het bedrag de borgsom overstijgt zullen de totale kosten worden doorberekend.
De huurder dient in geval van schade de beheerder direct op de hoogte te stellen. Indien u gebreken constateert, die niet door u toedoen maar door slijtage of normaal gebruik zijn ontstaan, verzoeken wij u vriendelijk dit ook direct te melden, zodat we het spoedig kunnen oplossen.


Verlies van sleutels en andere toebehoren aan het Appartement
Bij verlies van sleutels, afstandsbedieningen en andere toebehoren van het appartement, zullen wij de kosten om deze items te vervangen aan u doorberekenen. De kosten zullen verrekend worden met de borgsom.

Gebruik van water
Het gebruik van water is weliswaar inclusief tot normaal verbruik maar wij willen u verzoeken spaarzaam te zijn met het gebruik van water.

Gebruik van airconditioning.
Wij willen u dringend verzoeken de airconditioning alleen te gebruiken indien nodig; dus niet overdag in de slaapkamers, als de ramen open staan of als u niet thuis bent. Onnodig gebruik van airconditioning is de grootste oorzaak van een hoog stroomverbruik.
Een aantal tips om het energieverbruik van je airco in toom te houden:
1. Zorg voor zo min mogelijk invallende zon. Scherm de te koelen ruimte af voor de zon, door gordijnen dicht te doen of de zonwering te laten zakken.
2. Maak gebruik van koele buitenlucht. Wanneer het kan koel je de ruimte met frisse buitenlucht. Bijvoorbeeld ‘s nachts of ‘s morgens vroeg.
3. Zet de airco op tijd aan. Als je de airco pas aanzet wanneer het te heet wordt in de ruimte, ben je eigenlijk te laat. De airco hoeft minder hard te werken en je bespaart energie als je hem al aan hebt staan voordat de hitte de ruimte is binnengedrongen.

Roken
Roken is in het appartement niet toegestaan, buiten op het terras wel.

Huisdieren
Het is niet toegestaan om uw huisdier mee te nemen.

Babybedje
Op eenvoudige vraag bij uw boeking, zetten wij voor u een babybedje klaar. Deze service is gratis.

Bezetting
De maximale bezetting van elk appartement staat vermeld bij de beschrijving. Eén kind tussen de leeftijd van 0 en 4 jaar, is als extra toegelaten.
De maximale bezetting moet strikt gerespecteerd worden. Dit geldt ook wanneer u bezoek ontvangt.Indien de huurvoorwaarden niet worden nageleefd, wordt de huurwaarborg niet terug betaald.